Het Yamaha motornieuws voor 2004

De nieuwe Yamaha R1Woorden schieten tekort bij het aanschouwen van deze nog verder verfijnde supersportmachine. Het 998 cc R1 motorblok is uitgerust met het hypermoderne benzine-injectie systeem en voorzien van een geheel vernieuwd EXUP systeem. Dit fantastische motorblok pompt er met haar zeer soepel schakelende versnellingsbak een duizelingwekkende hoeveelheid vermogen uit, welke omgezet worden in prestaties die je verstand te boven gaan. De verbeterde vering en dempingsetting zorgen voor een onaantastbaar niveau van wegligging en bochtstabiliteit.
De nieuwe YZF-R1 van Yamaha; A one time opportunity.


De nieuwe Yamaha R6Hoe verbeter je de beste 600cc allrounder die er te koop is? Simpel, laat hem eruit zien als de beste 1.000cc allrounder in de markt! De Fazer 600 heeft een kuip, die helemaal gestileerd is naar het model van de indrukwekkende FZS1000, compleet met de twee agressief gelijnde koplampunits.
De machtige uitstraling van de Fazer 600 wordt nog eens krachtig onderstreept door de ergonomisch gevormde brandstoftank.
Het 16-kleppen viercilinder motorblok draait gretig en gemakkelijk in toeren, is verder helemaal getuned voor veel vermogen en heeft een verbijsterende acceleratie in het middengebied. De Fazer 600 is dan ook zonder meer de snelste in zijn klasse.Het frame is uitgevoerd met een dubbel buizenwiegframe, met een korte wielbasis en een stijve, aluminium achtervork, voor strakke stuureigenschappen en een uitstekende handelbaarheid. De drie krachtige schijfremmen hebben daarbij een enorme capaciteit.
Niet voor niets was de Fazer 600 de best verkochte motor in Nederland van 2002!